• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Wagtail Design Arrow korvakorut Disco Rainbow/Mustakulta

29,00 €

(1 kpl = 29,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus


Kevyet kolmiosaiset Arrow korvakorut elävät hetkessä
Korkkiosan molemmat puolet yhdistelmä monivärisenä hohtavaa ja kullanhohtoista mustaa korkkimateriaalia. Koukku ja renkaat tummanharmaata korkealaatuista ruostumatonta terästä.

Korkki materiaalina on erittäin kevyttä ja pehmeää ja siksi Arrow korvakorut ovat miellyttävät vaikka jokapäiväisessä käytössä.

Korvakorut valmistetaan käsityönä Kangasalla Pirkanmaalla FSC®-sertifioidusta portugalilaisesta korkkimateriaalista. Korkkimateriaalin kuvion ansiosta jokaiset Arrow korvakorut ovat yksityiskohdiltaan ainutlaatuiset.

Korkkiosan koko: korkeus 5 cm, leveys 2 cm. Korvakorut toimitetaan puuvillaisessa lahjapussissa.

● Valmistettu FSC®-sertifioidusta korkkimateriaalista
● Korkkimateriaalin ansiosta erittäin kevyet
● Koukku ei sisällä nikkeliä ja on hypoallergeeninen
● Luonnollinen korkkikuvio takaa jokaisen tuotteen yksilöllisyyden
● Kosteuden kestävä ja likaa hylkivä
● 100 % vegaaninen
● 100 % luonnollinen
● 100 % käsityönä valmistettu Suomessa


Korkkimateriaali valmistetaan Portugalissa korkkitammen kuoresta vahingoittamatta puuta ja kunnioittaen täysin sen ekosysteemiä. Kuoresta työstetään perinteisin menetelmin erittäin ohuita levyjä, jotka jatkojalostetaan nahkamaiseksi kankaaksi. Korkki on ympäristöystävällinen, 100% luonnollinen, uusiutuva, kierrätettävä ja biohajoava. Se on pehmeä, kevyt, erittäin kestävä, pölyä ja likaa hylkivä, sekä kosteuden kestävä.

Koska kyseessä on luonnollinen materiaali, valmiin tuotteen tarkkaa väriä ei voida taata. Tuotteet esitetään kuvien ja kuvausten avulla mahdollisimman tarkasti. Kaikki tuotteet ovat valmistettu käsityönä, joten jokainen tuote on yksityiskohdiltaan ainutlaatuinen.

Wagtail Designin korut valmistetaan ja viimeistellään käsityönä Kangasalla.