• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Terveyttä sienistä

28,00 €

(1 kpl = 28,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Tekijät:Piippo, Sinikka (Kirjoittaja)
Salo, Pertti (Kirjoittaja)
Kustantaja ja imprint: Minerva Kustantajatyyppi: Logistiikkapalvelu
Painos: 2020 Julkaisuvuosi: 2020 Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kieli: suomi Sivumäärä ja kuvitus: 281
Kuvitus, väri

Sienten terveysvaikutukset ja tarkat tiedot sienten sisältämistä aineosista ensi kertaa kirjana.

Kirja tuo esiin sienten laajat hyötyvaikutukset tulehdusten ehkäisyssä, immuunipuolustuksessa, kasvainten ehkäisyssä, sydän- ja verisuonitaudeissa, diabeteksessa, hermoston rappeumataudeissa, ihon hoidossa ja monissa muissa terveysongelmissa.

Runsaasti kuvitetussa kirjassa esitellään Suomessa kasvavia, kasvatettavia ja täältä hankittavia sieniä. Kaikki kirjaan mukaan otetut sienet ovat osoittautuneet laaja-alaisesti terveyttä kohentaviksi.

Tällaisia sieniä ovat muun muassa enoki eli talvijuurekas, haperot, herkkusienet, huhtasienet, lakka- ja lattakääpä ja muita kääpiä, loisikat, maitake, matsutake, mesisienet, siili- ja koralliorakas, pakuri, puunkorvat, rouskut, siitake, suomumustesieni, tatit, vahverot, vinokkaat ja valko- ja keltahytykkä.

Jokaisesta sienilajista tai suvusta annetaan kuvaus, kasvupaikat, levinneisyys, aineosat, terveysvaikutukset, käyttö ruokana ja/tai rohtona sekä varoitukset.

Lisäksi kirjassa kerrotaan sienten käytön historiasta meillä ja muualla, sienten viljelystä, keruusta ja säilönnästä sekä sienten valmistuksesta ruoaksi ja rohdoksi.