• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Suomen luonnon lääkekasvit

29,50 €
−15 %

25,00 €

(1 kpl = 25,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Tekijät: Piippo, Sinikka (Kirjoittaja)
Kustantaja ja imprint: Tammi Kustantajatyyppi: Logistiikkapalvelu
Painos: 2018 Julkaisuvuosi: 2018 Tuotemuoto: Ladattava digitaalinen julkaisu
EPUB
Kieli: suomiSivumäärä ja kuvitus: 207

Puna-apila, pihlaja, maitohorsma ja litulaukka - uppoudu kasvilääkinnän saloihin!

Suomen luonnon lääkekasvit -kirja esittelee Suomen luonnon 50 keskeisintä ja tärkeintä lääkekasvia, kertoo kuinka ne vaikuttavat ja opastaa niiden turvalliseen käyttöön.

Suomen luonnon lääkekasvit -kirjaan valittujen kasvien käyttö perustuu pitkään perinteeseen ja viime vuosina saatuihin tutkimustuloksiin. Esitellyt kasvit ovat tehokkaita mutta turvallisia. Löydä luontoäidin aarreaitasta apu uupumukseen, unettomuuteen, suolistovaivoihin, kohonneeseen verenpaineeseen tai erilaisiin kipuihin. Kirjassa kerrotaan, miksi kukin kasvi tehoaa vaivaan ja miten kasvia lääkinnällisesti käytetään. Tutustu tuttujen kasvien lääkinnälliseen ja ennaltaehkäisevään käyttöön!

FT Sinikka Piippo on kasvitieteilijä, professori ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut noin 260 tieteellistä artikkelia, kymmeniä populaariartikkeleita ja 15 kirjaa. Hänen kirjatuotantonsa keskittyy kasvien ja yrttien käyttöön lääkkeenä, mausteena ja osana terveellisenä ravintona. Piippo harrastaa kasveja, kirjoja, kissoja ja valokuvausta.