• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Rakkauden rohdot

29,50 €
−15 %

25,00 €

(1 kpl = 25,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Eroottista elinvoimaa kasveista

Tekijät: Piippo, Sinikka (Kirjoittaja)
Kustantaja ja imprint: Minerva Kustantajatyyppi: Logistiikkapalvelu
Painos: 2019 Julkaisuvuosi: 2019 Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kieli: suomi Sivumäärä ja kuvitus: 299
Kuvitus, väri

Seksuaaliterveyttä luonnosta

Tunnettu kasvitieteilijä Sinikka Piippo kartoittaa kirjassaan lemmenrohtoina käytetyt kasvit ja selvittää, miten ne vaikuttavat.

Jokaisesta kasvista kerrotaan, miksi ja miten sitä käytetään lemmenrohtona. Kirja sisältää tutkimustuloksiin perustuvaa tietoa kasveista ja niiden vaikutuksesta terveyteen ja erityisesti seksuaaliseen hyvinvointiin.
Useimmille perinteisesti lemmenrohtoina eli afrodisiakkeina käytetyille kasveille todellakin löytyy käyttöperuste. Ne joko vaikuttavat fysiologisesti sukuelimiin, tai ne sisältävät aineosia, joilla on välillistä vaikutusta seksuaaliseen kykyyn niiden terveysvaikutusten vuoksi.

Kirjassa esiteltävät kasvit auttavat muun muassa yleiskuntoon, vireyteen, masennukseen, haluttomuuteen, erektiohäiriöihin, virtsa- ja eturauhasvaivoihin, vaihdevuosi- ja kuukautisvaivoihin sekä diabetekseen ja sydämen ja verisuoniston kuntoon.

Kirjassa esitellään myös nykypäivänä myynnissä olevat lemmenrohtokasvit ja -tuotteet. Kirja antaa myös ohjeita ruokien, juomien, hajusteiden ja voiteiden valmistukseen.

Lisäksi katsahdetaan lemmenrohtojen historian moninaisuuteen, käydään läpi tärkeät ravintoaineet ja kerrotaan, miten elimistömme toimii hermoston ja hormonien osalta, miten rakkauden rohdot vaikuttavat elimistössämme sekä millä kaikilla tavoilla kasveja voi näihin tarkoituksiin käyttää.