• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Outa by No, Keraaminen Jätkänkynttilä, valkoinen

72,00 €

(1 kpl = 72,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Korkeapolttoisesta kivitavarasavesta valmistettu keraaminen ”jätkänkynttilä” on laadukasta kotimaista käsityötä. Tuotteen sisällä voi polttaa joko ledituikkua tai pientä lyhtykynttilää. Tämä suomalainen sisustustuote on kaunis tunnelman luoja pimeneviin iltoihin ulos tai sisälle. Keraaminen jätkänkynttilä on myös oiva lahja valmistuvalle, hääparille, pyöreitä täyttävälle tai uuteen kotiin muuttaneille.


Väri: valkoinen

Korkeus: 30 cm.


Lisätietoa

Keraaminen Jätkänkynttilä kestää lämpöä ja pakkasta. Varo kuitenkin, ettei sen sisälle pääse muodostumaan jäätä, joka sulaessaan rikkoo tuotteen. Tuotetta voi käyttää sekä perinteisen lyhtykynttilän että erilaisten sesonkivalojen kanssa. Mikäli haluat säilyttää tuotteen sisäpinnan hohtavan valkoisena suosittelemme ainoastaan sähköllä tai pattereilla toimivaa valoa.


Yleistietoa Outa by No keramiikasta

Outa by No keraamiset tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan käsityönä omassa pajassamme Ylivieskassa. Käsityö jättää jokaiseen työhön oman uniikin leimansa, joka saattaa myös aiheuttaa tuotteissa sävy- ja kokoeroja. Ideat syntyvät kauniin karusta suomalaisesta luonnosta sekä mahtavista kulttuurimme käsityöperinteistä. Materiaalien hankinnassa painotamme laatua ja kestävyyttä sekä aina mahdollisuuksien mukaan lähituotantoa.


Teksti ja kuvat Outa by No