• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Gaarna Shampoopala Teepuu 100g

11,00 €

(1 kg = 110,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Teepuu shampoopala on tehokas apu iho-ongelmiin. Kaneli ja jojobaöljy tukevat sen hoitavia ominaisuuksia entisestään. Sopii erityisesti voimakkaasti rasvoittuvien hiusten ja ihon pesuun.

Teepuu shampoopala on valmistettu kylmäkäyntimenetelmällä, jossa se kypsyy vähintään kuukauden ajan ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Teepuuöljy on tehokas apu iho-ongelmiin ja sitä on käytetty tähän tarkoitukseen jo satoja vuosia.

Teepuuöljy on antibakteerinen, ihoa parantava ja rauhoittava eteerinenöljy. Se rauhoittaa muun muassa ihon talineritystä ja sopii hyvin voimakkaasti rasvoittuvien hiusten ja ihon pesuun.

Kanelin käyttö hiusten hoidossa on yksi vanhimmista salaisuksista, kun halutaan kohentaa hiusten kuntoa. Kaneli on myös päänahan karvatuppia stimuloiva tuote, joka auttaa kiihdyttämään hiusten kasvua.

Jojobaöljy auttaa poistamaan ihon tuottaman liiallisen öljyn, sillä jojoban koostumus vastaa ihmisen ihon tuottamaa talia. Jojobaöljy ehkäisee myös hiusten liiallista rasvoittumista.

Teepuu shampoopala on valmistettu laadukkaista öljyistä ja raaka-aineista. Kookosöljy tekee saippuasta pesevämmän ja vaahtoavan, mikä on ihastuttava ominaisuus varsinkin hiusten pesussa ja suihkussaippuana. Shampoopala pesee hiukset hellästi ja tehokkaasti.

Viimeistele pesutulos hiuksia hoitavalla hoitosuihkeella, joka tekee hiuksesta terveen ja kiiltävän näköisen.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Vesi (Aqua), Kaneli (Cinnamomum Cassia), Jojobaöljy (Sodium Jojobate), Eteerinen teepuuöljy (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil)