• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Gaarna Shampoopala Rusko 100g

10,50 €

(1 kg = 105,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Rusko shampoopala on kehitetty erityisesti tummille ja tummiksi värjätyille hiuksille. Tämä shampoopala korostaa hiusten tummia ja punaisia sävyjä.

Hoitavina aineina sheavoi, nokkonen ja eteerinen patchouli öljy ravitsevat, suojaavat ja hemmottelevat niin hiuksia kuin koko vartaloa.

Rusko shampoopala on ihana tummille ja punaisille hiuksille. Se ravitsee, puhdistaa ja hemmottelee sekä vartaloa että hiuksia.

Nokkosessa on paljon rautaa ja C-vitamiinia, sekä A-, B-, E- ja K-vitamiineja. Vanhakansa on käyttänyt sitä monipuolisesti erinäisten vaivojen parantamiseen. Lisäksi nokkonen korostaa hiusten tummia ja punaisia sävyjä.

Tumman suklaan, eli kaakaon, sisältämät flavonoidit suojaavat ihoa ja ehkäisevät auringonpolttamia. Tummalla suklaalla on myös useita muita terveysvaikutuksia.Eteerinen Patchouli öljy auttaa vähentämään ikääntyvän ihon juonteita ja kuivumisesta johtuvaa halkeilua. Patchouli öljyssä on maanläheisen myskinen ja eksoottinen tuoksu.

Kasviölypohjainen Rusko shampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa saippuaa kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä. Shampoopala sisältää kookosöljyä, oliiviöljyä, rapsiöljyä ja auringonkukkaöljyä, hellien ihoa hoitavilla ja kosteuttavilla ominaisuuksillaan. Kookosöljy tekee saippuasta myös pesevämmän ja lievästi vaahtoavan, mikä on ihastuttava ominaisuus varsinkin hiusten pesussa ja suihkusaippuana käytettäessä.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Vaahdota hiukset hyvin ja pese runsaalla vedellä. Viimeistele lopputulos hoitosuihkeella. Käytä vartalon pesuun suihkusaippuan tavoin.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Sedate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Sheavoi* (Sodium Shea Butterate), Vesi (Aqua), Kaakao (Theobroma Cacao), Nokkonen (Urtica Dioica), Eteerinen Patchouli öljy (Pogostemon Cablin Leaf Oil)