• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Gaarna Shampoopala Kultakutri 100g

11,00 €

(1 kg = 110,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kultakutri shampoopala on kehitetty vaaleille ja vaaleiksi värjätyille hiuksille. Kamomilla, hunaja ja eteerinen laventeliöljy ravitsevat ja hellivät niin hiuksia kuin koko vartaloa. Kultakutri shampoopala jättää hiukset kevyen ilmaviksi.

Kamomilla kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä luonnollisesti.

Kultakutri shampoopala on ihana vaaleille hiuksille. Tämä shampoopala ravitsee, pudistaa ja hellii niin hiuksia, kuin koko vartaloa.

Kamomilla tekee hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi. Kamomilla antaa myös hohtoa vaaleille hiuksille.

Hunaja sitoo kosteutta raviten väsynyttä ihoa. Hunaja elvyttää myös verenkiertoa sekä puhdistaa ja pehmittää ihoa.

Hiustenhoidossa hunaja on monipuolinen raaka-aine, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita, jotka ravitsevat, korjaavat ja suojelevat tukkaa ja päänahkaa. Hunaja myös stimuloi hiusten kasvua luonnollisesti, sekä korjaa tukkaa ja sulkee kaksihaaraisia. Näiden lisäksi hunaja auttaa vähentämään kuivuutta, taistelee hiustenlähtöä vastaan sekä vahvistaa juuria.

Eteerinen Laventeliöljy antaa hiuksille elinvoimaa ja tuuheutta. Laventeli tehostaa uusien hiusten kasvua ja auttaa hidastamaan hiusten katkeilua.

Sheavoita käytetään monin erin tavoin ihon- ja hiustenhoidossa. Aito shea,-eli karitevoi on yksi parhaista luonnosta löydetty kuivan ihon hoitaja, joka sopii koko perheelle. Ihon lisäksi sheavoi ravitsee luonnollisesti myös hiuksia tehden niistä silkkisen pehmeät.

Kasviölypohjainen shampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa se kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä. Silkkisesti vaahtoava shampoopala on ihastuttava niin hiusten pesussa ja suihkusaippuana käytettäessä.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Vaahdota hiukset hyvin ja pese runsaalla vedellä. Viimeistele lopputulos hoitosuihkeella. Käytä vartalon pesuun suihkusaippuan tavoin.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Sheavoi* (Sodium Shea Butterate), Vesi (Aqua), Hunaja (Mel), Kamomillatee (Anthemis Nobilis), Eteerinen laventeliöljy (Lavandula Angustifolia Oil, Linalool)

*Cosmos sertifioitu luomu