• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Gaarna Shampoopala Kevät 100g

11,00 €

(1 kg = 110,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kevät shampoopala on piristävä normaaleille ja rasvoittuville hiuksille.

Vaahdota hiukset shampoolla hyvin ja pese runsaalla vedellä. Runsaan vaahdon voi käyttää samalla vartalon pesuun.

Kevät shampoopala on kasviölypohjainen ja sisältää kookosöljyä, oliiviöljyä, rapsiöljyä sekä auringonkukkaöljyä. Koostumus hellii ihoa hoitavilla ja kosteuttavilla ominaisuuksillaan. Kookosöljy tekee saippuasta myös pesevämmän ja vaahtoavan, mikä on ihastuttava ominaisuus varsinkin hiusten pesussa ja suihkusaippuana käytettäessä.

Eteerinen Piparminttuöljy sisältää useita terveyshyötyjä. Piparminttu auttaa sekä fyysisesiseen että henkiseen hyvinvointiin. Fyysisesti se parantaa immuunipuolustusta ja nopeuttaa paranemista. Henkisesti siitä on löytynyt apua jopa loppuunpalamiseen. Piparmintun tuoksu lisää keskittymiskykyä, kirkastaa ajatuksia ja helpottaa näin päätöksentekoa.

Sitruunan eteerinen öljy auttaa keskittymään, stimuloi älykkyyttä, edistää ruoansulatusta ja parantaa verenkiertoa. Sitruunaöljyllä on myös edullisia vaikutuksia selluliitin ja suonikohjujen hoitoon.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Kasvipohjainen shampoopala on valmistettu laadukkaista öljyistä ja raaka-aineista. Kookosöljy tekee saippuasta pesevämmän ja vaahtoavan, mikä on ihastuttava ominaisuus varsinkin hiusten pesussa ja suihkussaippuana. Shampoopala pesee hiukset hellästi ja tehokkaasti.

Kevät shampoopala on valmistettu kylmäkäyntimenetelmällä, jossa se kypsyy vähintään kuukauden ajan ennen käyttöönottoa. Shampoopalan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Viimeistele pesutulos Hiuksia hoitavalla suihkeella, joka tekee hiuksesta terveen ja kiiltävän näköisen.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Vesi (Aqua), Eteerinen sitruunaöljy (Citrus Limon Oil, Citral, Geraniol, Limonene), Eteerinen piparminttuöljy (Mentha Piperita Oil), Mica-jauhe (Titanium Dioxide, Chromium Oxide Green, Mica, Tin Oxide)