• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Gaarna Shampoopala Kaura 100g

10,50 €

(1 kg = 105,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kaurashampoo on ihanan vaahtoava ja luonnonmukainen vaihtoehto hiusten ja koko vartalon pesuun. Sen sisältämä kauraöljy takaa täyteläisen ja pehmeän pesukokemuksen.

Kaura suojaa hiuksia tehden niistä luonnollisen sileät ja kiiltävät.

Shampoossa käytetty kauraöljy on Fazerin uusi kiertotalouden innovaatio. Kosmetiikkateollisuudelle suunniteltua kauraöljyä on kehitetty yli kuuden vuoden ajan.

”Kauraöljyssä on paljon e-vitamiinia sekä hyviä rasvahappoja ja se kiinnostaa luonnollisuutensa, puhtautensa ja koostumuksensa vuoksi. Fazer Kauraöljy on valmistettu 100 % suomalaisesta kaurasta.”Lähde: Uusiouutiset 18.12.2019

Kasviöljypohjainen Kaurashampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä. Sen on annettu kypsyä hiljalleen vähintään kuukauden, jona aikana sen kosteuttavat ominaisuudet ovat päässeet muodostumaan rauhassa.

Vaahdota hiukset hyvin ja pese runsaalla vedellä. Valitse halutessasi viimeistelyyn vielä Gaarnan Luonnonmukainen hoitoaine.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan käyttöjen välissä.

Ainesosat: Vesi (Aqua), Kookosöljy (Coconut oil, Kauraöljy (Oat oil), Rapsiöljy (Coco-rapeseedate), Auringonkukkaöljy (Helianthus annuus seed oil), Eteerinen Setripuun öljy (Cedrus Atlantica Wood Oil), Eteerinen mandariini öljy (Citrus Nobilis Oil)