• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Gaarna Shampoopala Aamu 100g

11,00 €

(1 kg = 110,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Energisoiva Aamu shampoopala on myös hellästi kuoriva. Kahvi ja porkkana tehostavat ihosolujen uusiutumista ja parantavat pintaverenkiertoa. Ihastuttava niin hiusten, kuin koko vartalon pesuun.

Aamu Shampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa saippuaa kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Vaahdota hiukset hyvin ja pese runsaalla vedellä. Viimeistele lopputulos hoitosuihkeella. Käytä vartalon pesuun suihkusaippuan tavoin.

Kahvi sisältää antioksidantteja ja kofeiiniaa, jotka tehostavat ihosolujen uusiutumista ja parantavat pintaverenkiertoa. Se tekee shampoopalasta myös hellästi kuorivan.

Porkkana sisältää runsaasti a-vitamiinia ja hivenaineita. Se virkistää, hoitaa, silottaa ja lääkitsee ongelmaihoa.

Kasviölypohjainen Aamu shampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa saippuaa kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä. sisältää kookosöljyä, oliiviöljyä, rapsiöljyä ja auringonkukkaöljyä, hellien ihoa hoitavilla ja kosteuttavilla ominaisuuksillaan. Kookosöljy tekee saippuasta myös pesevämmän ja lievästi vaahtoavan, mikä on ihastuttava ominaisuus varsinkin hiusten pesussa ja suihkusaippuana käytettäessä.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Vesi (Aqua), Kahvinpuru (Coffea Arabica Seed Powder), Porkkanamehu (Daucus Carota Sativa Juice)