• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Elsan Ekopaja Nockoinen palashampoo 80g

15,00 €

(1 kpl = 15,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

”Kampaajani totesi: Sulla on aina ollut vahvat ja paksut hiukset, mutta mitä näille on tapahtunut? Koko kesän olet ollut auringossa ja paahteessa. Hiuksesi kiiltää, ovat paksuuntuneet entisestään ja kasvu on kiihtynyt. ”

Nockoinen on vegaaninen luonnonsaippua hiusten ja hiuspohjan hoitoon.

1600- luvun suomenkieli kutsui jokaisen takapihalta tuttua luonnon superyrttiä Nockoiseksi. Tuota yrttiä kannattaa käyttää itsehoitoon tänäkin päivänä, sisäisesti ja ulkoisesti. Nokkonen sisältää todella paljon vitamiineja ja mineraaleja, mainitsemme tässä erityisesti mineraalin nimeltä Pii, hiusten kasvun kiihdyttäjän.

Tämä tuoksuton ja vegaaninen nokkos-shampoo sopii erityisesti rasvoittuville ja ohuille hiuksille. Se sisältää runsaasti luomu-nokkosjauhetta joka lisää hiusten kiiltoa ja tasapainottaa hiuspohjaa. Shampoossa on myös paljon bentoniitti-savea, joka syväpuhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa ja tekee hiuksista pehmeät ja taipuisat. Kotimainen camelina-öljy ravitsee ja hoitaa pesun aikana. Luomuolut lisää hiusten tuuheutta ja kiiltoa.

Käyttöohje: Kastele hiukset, hiero palashampoota hiuspohjaa pitkin hiuksiin. Levitä vaahto kaikkialle ja hiero samalla hiuspohjaa. Huuhtele. Hoitoaineeksi sopii esimerkiksi Silkkitipun palahoitoaine.

Koostumus: Kookosöljy (coconut oil), vesi (water), olut (beer), oliiviöljy (olive oli), camelinaöljy (camelina seed oil), risiiniöljy (castor oli), nokkosjauhe (nettle powder), bentoniittisavi (bentonite clay), merisuola (sea salt), pantenoli.

INCI: Sodium cocoate, aqua, craft beer, sodium olivate, sodium camelinate, sodium castorate, urtica dioica powder, bentonite, maris sal, panthenol.