• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu
Elsan Ekopaja Herkkupäivä-saippua 80g

Elsan Ekopaja Herkkupäivä-saippua 80g

10,00 €

(1 kpl = 10,00 €)
Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Olemme kuulleet että lasten käsienpesun onnistuminen saattaa olla haasteellista. Näinä aikoina käsiä pitäisi pestä todella monta kertaa päivässä ja laulaa samalla säkeistö hämähämähämähäkkiä. Lapset lipsuvat todella nopeasti takaisin vanhoihin tapoihin: avataan hana, valutetaan sormien päihin tippa vettä ja kuivataan kädet. Kuulostaako tutulta?

Toinen haaste on ollut käsien ihon kuivuminen. Suurin osa käsisaippuoista on todella kuivattavia ja käsienpesuinnostus pienenee entisestään kun rystyset on kuivuudesta ruvella.

Herkkupäivä-saippua tekee käsienpesusta iloisen hetken! On kuin pesisi kätensä herkullisella karkilla ja saippuaa tekee mieli käyttää paljon ja usein. Tämän saippuan kanssa myös hämähäkkilaulun saa laulettua monella säkeistöllä.

Kaikki palasaippuamme valmistetaan käsityönä. Kylmäprosessimenetelmän etu on se että saippuaan jää luonnollista glyseriiniä joka kosteuttaa ihoa. Saippuassa on myös ns. ylirasvoitus, eli osa saippuan kasviöljyistä jätetään saippuoitumatta, jolloin saippua ei kuivata ihoa.

Herkkupäivä-saippua on aivan mahtava hankinta lapsiperheille ja lapsenmielisille. Lahjaksi tai itselle.

Huom! Emme suosittele syömään. Emme edes pesemään suuta tällä saippualla ;)


Sisältää: Vesi (water), kookosöljy (coconut oil), oliiviöljy (olive oil), Rypsiöljy (rapeseed oil), camelinaöljy (camelina oil), kaakaovoi (cocoa butter), risiiniöljy (castor oil), tuoksu(parfum), mica-väri, (colour), merisuola (sea-salt), aktiivihiili (activated charcoal), titaanidioksidi (titanium dioxide).

INCI: Aqua, sodium cocoate, sodium olivate, sodium rapeseedate, sodium cacao butterate, sodium castorate, parfum, limonene, CI 77019, CI 77891, CI 77491, CI 77742, CI 77861, maris sal, activated charcoal, CI 77891.