• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Yrityksen tavoitteet

Rakastan luonnonmukaisia ekologisia tuotteita ja niitä haluan tarjota myös asiakkailleni. Sydämen ilo haluaa olla osa ympäristöystävällisempää maailmaa ja kannustaa omalta osaltaan ihmisiä käyttämään ympäristölle parempia tuotteita. Tavoitteena on löytää asiakasta parhaiten palvelevat tuotteet jokaiseen hetkeen ja varmistaa ympäristöystävällisyys tuotteen tuotteen elämänkaaren kaikissa vaihessa.

Sydämellä ja ilolla palvellen!

Haluan myös lisätä asiakkaiden asiakkaideni henkistä ja fyysistä hyvinvointia tarjoamalla ihania hetkiä rentouttavan päähieronnan parissa kuin myös ihmisläheisellä palvelulla, itseisarvona on että Sydämen ilossa ollaan aina helposti lähestyttäviä ja aidosti läsnä.

Arvot

Nämä arvot ovat näkyvästi esillä päivittäisessä työssäni.

  • Ihmiset: Ihmisten tarpeet edellä, heitä kuunnellen ja sydämellä auttaen.
  • Kestävä kehitys: Erinomaiset laadukkaat tuotteet luonnonmukaisuus ja kotimaisuus aina edellä.
  • Palvelu: Ystävällinen, helposti lähestyttävä ja asiantunteva palvelu.

Tuotteemme

Myytävät tuotteet valitaan aina huolellisesti. Tuotteet valikoituvat niiden luonnonmukaisuuden, kotimaisuuden, käytettävyyden ja lahjatuotteet myös visuaalisuuden perusteella. Tuotemerkkejä ovat mm. Kaurilan Sauna, Frantsila, Muru muru, Mannerveden ompelimo, Gaarna, Filling it, Wagtail, Design, Pilke, Outa by No, Annariikka Quist ja Ecoil, yrttiaika, Suojärven Suklaatila.

Asiakkaat

Sydämen ilon asiakkaat rakastavat ihania ja tarkkaan valikoituja ekologisia tuotteita, sekä arvostavat ystävällistä palvelua. Asiakaskunta on laaja ja Sydämen ilon tuotteista hyötyvät niin ympäristötietoinen kuluttaja kuin mökkiviemisiä miettivä kylävieras. Jokaiselle löytyy jotain ja mikä estää hemmottelemasta myös itseään ;)