• Huom. Verkkokauppa suljettu
  • Huom. Verkkokauppa suljettu

Lisätietoja

Sydämen ilo on yhden naisen yritys Nihtiön kylässä Pyhärannassa. Pieni kivijalkapuoti sijaitsee kauniin merellisen rantatien varressa, jota ajellessasi voit ihastella niin perinnerakentamista kuin maisemiakin. Verkkokauppa ja kivijalkapuoti keskittyy ekohenkisiin ja pääasiassa kotimaisiin käyttötavara-ja lahjatuotteisiin. Valikoimiin kuluu mm. pesuaineita, luonnonkosmetiikkaa, tekstiilejä esim. saunaan, käsitöitä, kirjoja ja villatuotteita. Voit myös varata ajan ihanaan hemmottelevaan ja rentouttavaan intialaiseen päähierontaan.

Mirva Sjölund

Sydämen ilon perustaja ja kauppias. Suhtautuu nykyään elämään ja yrittämiseen rennosti ja positiivisesti. Haluaa jakaa tätä elämän iloa myös ympärilleen. Ekologisuus ja ihmisläheisyys on lähellä sydäntä. Ainainen uuden opiskelija ja oppija.

Sydämen ilon tarina

Idea oman yrityksen perustamisesta iti mielessä useammankin vuoden, odottaen oikeaa aikaa ja lopullista muotoaan. Palkkatöistä irtaantuminen otti aikansa ja täytyi tehdä vielä pari mutkaa matkalla ennenkuin päätös oli valmis syntymään, tämä tarkoittaa siis opintoja. Siinä se kuitenkin lopulta oli, päätös ryhtyä yrittäjäksi ja kauppiaaksi.

Halu tehdä asiat omalla tavallaan ja omassa tahdissaan, olla enemmän läsnä siinä mitä tekee ja tehdä sitä mistä eniten nauttii. Olla ihmisten kanssa, tarjota tuotteita joihin itse uskoo ja joihin luottaa, jakaa samaa tietoutta myös muille. Lisäksi auttaa ihmisiä pääsemään hetkeksi irti arjestaan ja antaa heidän rentoutua ihanan päähieronnan merkeissä. Näistä löytyi ainekset yritysidealleni.

Tehtyäni 20 vuotta töitä laboratorioissa eri tehtaissa, aloin tuntea vahvasti että, minua vetää puoleensa toisenlaiset asiat, joten opiskelin ensin hyvinvointineuvojan koulutuksen ja myynnin ammattitutkinnon, sen jälkeen olen opiskellut myös terveysneuvojan opintoja. Ekologisuus ja luonnonmukaisuus vei vahvasti mukaansa. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ekologisuus sekä luonnonmukaisuus tukee tätä sopivalla tavalla. Viimein itselle löytyi se oma suunta ja oikea aika, jonka siivittämänä lähden nyt viemään yritystäni eteenpäin iloisin sydämin.